Resorts in France

VILLA HUREN PROVENCE

RESORT DOMAINE LES DEMEURES DU LUC
Domaine Les Demeures du Luc ligt op een van de mooiste locaties van de Provence: op slechts 2 kilometer van het pittoreske Fontaine-de-Vaucluse en 4 kilometer van het al even fraaie Isle-sur-la-Sorgue. Het villapark biedt uitzicht over de Monts de Vaucluse en bevindt zich naast de 18 holes golfbaan ‘Golf de Saumane’. Liefhebbers van de azuurblauwe omgeving van de Provence zullen in het bijzonder genieten van hun vakantie op dit park. Bekijk de ligging van het resort hier
Locatie resort Domaine Les Demeures Du Luc

LUXE VILLA HUREN OP RESORT DOMAINE LES DEMEURES DU LUC
De ruime, vrijstaande villa’s zijn compleet ingericht, geschikt voor 8 personen en eventueel te boeken met een privézwembad (vanaf mei tot en met september zijn de privézwembaden geopend). Hoewel de streek zeer geliefd is onder fietsliefhebbers, blijven velen ook graag op Domaine Les Demeures du Luc om te tennissen, een partijtje jeu-de-boules te spelen of een duik te nemen in het gemeenschappelijke zwembad, wat geopend is van 1 mei t/m 27 september. Tevens is in de meeste villa's wifi aanwezig en spreken de klantvriendelijke parkbeheerders Nederlands.

HUUR VILLA DOMAINE LES DEMEURES DU LUC HIER

Villa Huren Domaine Les Demeures Du Luc

HET LANDSCHAP IN DE OMGEVING VAN DOMAINE LES DEMEURES DU LUC
In de nabije landschap zijn aansprekende faciliteiten aanwezig voor gasten die naast het verblijven in een luxe villa graag de omgeving willen verkennen. De prachtige natuur is de moeite waard om te verkennen en er zijn talrijke wandelroutes uitgestippeld die dit mogelijk maken. De omgeving van het park leent zich tevens uitstekend voor fietsliefhebbers. De befaamde berg Mont Ventoux ligt vlakbij, wat het vakantiepark een ideale verblijfplaats maakt voor wielrenners. 

Wat denkt u van een bezoek aan Avignon, ooit zetel van Pausen en nu hoofdstad van het departement Vaucluse, ligt op slechts 25 km afstand van Saumane en is uw bezoek meer dan waard. Ook het bezoeken van Gordes is zeker een aanrader. Het is één van de meest toeristische stadjes van de Vaucluse. Het lijkt alsof dit oude stadje zo van de bergtop zal afglijden.